Binnen 2 weken fit, energiek en ontspannen

  • ​Voel jij je al een tijdje moe, futloos en gespannen?
  • Heb je moeite met concentreren en ben je snel geïrriteerd?
  • ​Zit je hoofd vol met gedachten en ervaar je dat als vermoeiend?
  • Heb je het idee zoveel te ‘moeten’ doen en heb je daardoor stress?


Dan heb ik hier de oplossing voor je, in de vorm van deze korte online training!


Twee weken lang neem ik je stap voor stap mee om weer rust en ruimte in je hoofd te krijgen, vol energie te zitten en je weer heerlijk ontspannen te voelen.


​Ik laat je een nieuwe vorm van wandelen ervaren, waardoor je stress lekker achter je kunt laten en voortaan ook veel beter bestand bent tegen alle drukte die ​de hele dag op je afkomt.


Herken je dit?

​Je hebt vast wel eens gehoord dat wandelen goed is tegen stress.
En misschien heb je je daarom zelfs al eens voorgenomen om te beginnen, maar komt het er iedere keer niet van.


•  Je hebt steeds weer een excuus, stelt het uit of vergeet het daarna weer
•  Je bent al eens begonnen, maar uiteindelijk toch weer gestopt
•  Je denkt: ‘Waar moet ik de tijd vandaan halen, ik heb al zoveel te doen'


Dan is deze online training heel geschikt voor jou!

Hoe werkt deze training?

Via 8 korte video-lessen help en motiveer ik je om het wandelen langzamerhand op te bouwen naar een half uur per dag. Om de dag kan je met een video-les aan de slag waarin ik handige tips deel en je super goede tools aanreik, ​waardoor je dit ​​écht gaat lukken.


Via deze lessen ga je een nieuwe vorm van wandelen ervaren die je helpt je eindeloze gedachtestroom te ​doorbreken en los te laten. Sombere gedachten verdwijnen en je voelt je een stuk positiever. En natuurlijk ga je je een stuk energieker voelen door het wandelen!


​​​En ik beloof je dat ik je hiermee laat ervaren dat het veel makkelijker is op te bouwen dan je in eerste instantie denkt. Daardoor ga je al snel de vele voordelen van het wandelen ondervinden.


Je zult merken dat je aan het eind van die 2 weken niet meer zonder kan en wil, omdat je je veel beter bent gaan voelen en een stuk lekkerder in je vel zit.


Je voelt je fitter, energieker, kan je weer beter concentreren, weet weer welke dingen echt belangrijk zijn om te doen en hebt weer rust en ruimte in je hoofd gekregen. Wie wil dat nou niet?

Dus, neem jij deze uitdaging aan?

​Wat betaal je hiervoor en hoe meld je je aan?

De kosten voor deze online training ​bedragen € 25,--.

Aanmelden doe je heel eenvoudig door op een van de buttons te klikken die je op deze pagina ziet staan. Bijvoorbeeld de button 'Ja ik meld mij aan voor deze online training'. Je komt dan ​in een betaalscherm terecht.


In dit betaalscherm kan je aangeven hoe je wilt betalen, bv. via I-deal. Je vult alle betreffende gegevens in en als je dat hebt gedaan en de betaling is geregeld en zie je onderaan het scherm een groene button met 'naar Miriam Dijst Coaching' staan. Daar klik je ​op en dan kom je op een registratiepagina terecht voor de training.


Daar vul je jouw gebruikersnaam in (bv. je e-mailadres) en een wachtwoord. Daarmee heb je je inloggegevens aangemaakt voor de online training en heb je ook gelijk toegang.


Je kunt dus zelfs vandaag al beginnen als je wilt!


​Maar het handige van zo'n online training is dat ​wanneer je toch liever een paar dagen later wilt starten, dat geen enkel probleem is. Je kunt jouw eigen start en tempo hiervoor bepalen. En als je bijvoorbeeld iedere 3 dagen met een nieuwe les-video wit beginnen in plaats van iedere 2 dagen, ​is dat ​ook helemaal prima!


Ben jij er klaar ​om jezelf uit te dagen om je op deze manier weer fit, energiek en ontspannen te voelen?


Meld je dan vandaag nog aan!​

P.S. Je houdt trouwens een jaar lang toegang tot deze online training!

Meest gestelde vragen

Is deze training voor iedereen geschikt?

Kan ik ook langer dan 2 weken over deze training doen?

Kan ik de training sneller doorlopen dan 2 weken?

Tijdens de looptijd van deze training ben ik met vakantie, hoe doe ik dat dan?